Conventioneel transport

Een uitgebreide vloot van open en gesloten opleggers & vrachtwagens

Gekoeld? Gesloten? Open?
Bekijk onze ruime vloot!

U zoekt een oplossing voor het transport van ambiente, gekoelde of diepgevroren goederen? Vervoer met gesloten of open trailers met of zonder kooiaap? Conventionele huifwagens, city trailers of bakwagens voor stadsdistributie?       Wij hebben het allemaal bij Transport Michiels. 

Huif trailers
(met/zonder kooiaap)

Oplegger laad/losbaar via de zijkant. Beschikbaar met of zonder kooiaap. Kan ook tegen de laadkaai of langs het dak worden gelost.

Frigo
trailers

Onze vloot van boxtrailers is inzetbaar voor het vervoer van levensmiddelen of medicijnen in een temperatuur gecontroleerde omgeving.

Open trailers
(of "plateaus")

Open opleggers of ‘plateaus’ zijn zeer geschikt voor het vervoer van diverse (bouw)materialen en industriële constructies of goederen.

Distributie
wagens

Vrachtwagens met laadbak. Met vaste wanden of schuifgordijnen en een laadbrug. Elektrische transpallet beschikbaar voor bij het laden/lossen.

City
trailers

Deze kortere opleggers bieden met hun grotere wendbaarheid meer flexibiliteit bij het laden en lossen in omgevingen met beperkte beweegruimte (bijv. steden).

Ontdek hoe we u kunnen helpen!

Aarzel niet om ons te contacteren voor standaard of bijzondere transportbehoeftes, de kans is zeer groot dat we u een oplossing kunnen bieden.