Speciaal transport

Een uitgebreide vloot met tal van mogelijkheden

Ontdek onze uitzonderlijke transport oplossingen

Van eenvoudige palletten die hoog of over een obstakel moeten worden gehesen tot werf- of zeecontainers die verplaatst moeten worden. Van bulk bouwgrondstoffen tot geoogste groenten en droog afval of van klein & groot rollend materieel tot uitzonderlijk grote goederen. Onze vloot heeft voor bijna alles een oplossing in huis!

Kraanwagens

Onze vloot beschikt over ruime mogelijkheden voor het hijsen en verplaatsen van uw goederen met kranen van 22 tot 100 ton-meter.

Containerchassis

Voor het vervoer van uw 20ft of 40ft zeecontainers van en naar een binnen- of zeehaven of om het even welke andere locatie.

Haakwagens

Voor het vervoer van één of twee (open of gesloten) 7m-containers voor geoogste groenten, afval of andere bulkgoederen.

Walking floors

Opleggers met bewegende vloer en met of zonder bewegend kopschot, zeer geschikt voor het vervoer van (gedroogd) afval of bulkgoederen.

Kippers

Beschikbaar met stalen of aluminium laadbak voor het vervoer van grote partijen stortgoed (capaciteit van 27m³ tot 55m³) uitgerust met een rolzeil.

Diepladers

Verlaagde laadvloer geschikt voor het vervoer van goederen met grote hoogte. Ook beschikbaar met oprijrampen voor het vervoer van rollend materieel.

Uitzonderlijk transport

Niet alle goederen hebben standaard afmetingen. Wij beschikken over een vergunning uitzonderlijk vervoer voor België en eigen begeleidingswagens.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Aarzel niet om ons te contacteren voor standaard of bijzondere transportbehoeftes, de kans is zeer groot dat we u een oplossing kunnen bieden.