Over ons

Transport Michiels logo op vrachtwagen

een familiale onderneming

Klanten verdienen onze aandacht

Elke dag dat tikkeltje extra om de goederen van onze klanten te vervoeren en/of te stockeren. Dankzij onze ondernemerszin en onze oplossingsgerichtheid kan u erop rekenen dat wij verder zoeken waar anderen het mogelijks al hebben opgegeven.

Flexibiliteit is één van onze troeven

Wij helpen u graag verder!

Wat uw transport of logistieke behoefte ook is, het zit in ons DNA om steeds een oplossing voor u te zoeken. Wij proberen u steeds te helpen en u op zeer korte tijd een antwoord te bezorgen. Aarzel niet en vertrouw op ons voor uw transport en/of logistiek project.

Een verhaal van gestage groei

Al vele jaren een betrouwbare transport en logistieke partner

2020

Onze doelstellingen : een nieuwe website (check!) en een succesvolle implementatie van een eigen WMS (Warehouse Management) -systeem.

2019

250 medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf. We hebben de kaap van dagelijks gemiddeld 200 voertuigen op de baan bereikt, waarvan 75% met eigen chauffeurs.

2018

Ingebruikname van een nieuw modern magazijn dat plaats biedt aan bijna 5.000 europalletten (in rekken). Met deze realisatie breiden we onze totale opslagcapaciteit uit naar 25.000m² magazijnruimte en onderstrepen daarmee onze logistieke ambities. 

2016

Met de overnames van Matreco en Groover breiden we onze transportcapaciteit uit met een 50-tal voertuigen. Een groei van onze vloot met 50% !

2010

De overname van Transport Diricx-Schoonjans voegt nog eens 20 trekkers toe aan de steeds groeiende vloot en de uitgebreide transport capaciteit van Transport Michiels.

2003

Transport Michiels bouwt zijn eerste magazijnen en start met opslag van goederen in eigen gebouwen.

2001

Een nieuwe en eerste grotere overname (Van der Veken) voegt 8 trekkers toe aan de bestaande vloot.

2000

Door de gestage organische groei in de voorgaande jaren wordt het kantoor in Booischot te klein. Transport Michiels verhuist daarom naar een nieuwe site in Hulshout met groter kantoor en een eigen garage.

1985

In hetzelfde jaar worden zowel een tweede chauffeur aangenomen als een eerste (kleine) overname gedaan. Het aantal trekkers groeit van 1 naar 4. 

1982

Oprichter Boni Michiels koopt zijn eerste trekker. Transport Michiels is geboren. Het begin van een boeiend verhaal gebaseerd op een duidelijke visie, werklust en partnerships met klanten.

(Be)trouw(bar)e partner

Transport Michiels is al meer dan 35 jaren een betrouwbare en loyale transport en logistieke partner voor haar klanten.

Vertrouw ons uw logistieke uitdagingen toe en word onze volgende tevreden en loyale klant !