Transport Michiels in actie

transport michiels is te vinden op bijna elke bouwwerf in belgië

Transporteur van uw bouwmaterialen

Van bouwput tot eindafwerking van het gebouw, wij zijn in elke fase van een bouwwerf een vaste partner voor goederen als torenkranen, bekistingsmateriaal, betonwapening en -welfsels, predallen, gevelstenen, stellingen, isolatiemateriaal, liften, tegels, dakpannen, etc. .

Transport Michiels vrachtwagen met dieplader op festival weide in aanbouw

transport michiels op zomerfestivals

Uw vaste festivalpartner

Als logistieke partner van verschillende evenementen- en reclamebureaus zorgen wij een hele festivalzomer voor de aan- en afvoer van de promo- en VIP standen van verschillende commerciële partners van uw favoriete zomerfestivals.

transport michiels IS een logistieke partner in vele afvalketens

Vervoer van gerecycleerde afvalmaterialen

Wij zijn betrokken in de logistieke keten van zowel gerecycleerd PMD, karton en papier als gesorteerd en gedroogd huisvuil. Daarvoor beschikken wij over een ruime vloot van ‘walking floors’ en container haakwagens.

distributiegoederen worden geladen in een van onze bakwagens

transport michiels als DIsTRIBUTEUR

Levering van uw goederen in groupage / distributie

Onze transportplanners combineren uw deelvrachten (vanaf 1 pallet) in geoptimaliseerde routes zodat uw goederen op een snelle, betrouwbare en kostenefficiënte manier bij uw klanten worden gebracht. Onze distributie chauffeurs leveren zowel in groot- en kleinhandel als aan huis.

TRANSPORT In alle mogelijke vormen

Flexibiliteit voor onze klanten dankzij diverse vloot

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een éénmalig transport nodig of bent u op zoek naar een vaste transportpartner voor regelmatige variabele of vaste trajecten?
Zoekt u tijdelijke of permanente opslagruimte voor uw goederen? Zoekt u een logistieke partner om uw goederen in voorraad te houden en bij afroep uit te leveren, al dan niet met herstapeling of herverpakking?