Stockage

Flexibele opslagruimte voor uw goederen

Transport Michiels beschikt over meer dan 25.000m² eigen, afgesloten en beveiligde opslagruimte voor zowel gepalletiseerde als stukgoederen. We beschikken op ons terrein van 8ha bovendien over heel wat ruimte voor buitenopslag van materiaal en goederen.

We hebben zowel hoge magazijnen (11m dakhoogte) uitgerust met palletrekken en bediend met elektrische niet-vervuilende hef- en reachtrucks als laagbouw (5 à 7m dakhoogte) voor niet stapelbare goederen of blokstapeling.

Onze 8 laadkaaien en verschillende poorten bieden alle flexibiliteit voor het laden en lossen van alle types opleggers. Daarbij zorgen onze heftrucks van verschillende tonnages ervoor dat we zowel in een container als een volledige container op zich kunnen laden en lossen.

Opslagruimte voor uw goederen?

Groot & klein, veel of weinig

U zoekt een tijdelijk onderkomen voor uw goederen of een oplossing voor langere termijn? U zoekt plaats voor enkele palletten of u wenst een volledige ruimte af te huren?

Hoe kunnen we u helpen?

Zoekt u tijdelijke of permanente opslagruimte voor uw goederen? Zoekt u een logistieke partner om uw goederen in voorraad te houden en bij afroep uit te leveren, al dan niet na herstapeling of herverpakking?